Despre NeckFix®

Device pentru tratarea durerilor cervicale

Device-ul cervical NeckFix® este fabricat din catifea plușată, foarte plăcută la atingere și reprezintă un suport pentru coloana cervicală, având un rol mecanic de elongare (întindere) a gâtului pentru susținerea greutății capului, asftel oferind o decompresie intervertebrală, relaxarea musculară și a sistemului nervos.

Descarcă parțial greutatea de pe coloana vertebrală și elimină tensiunile acumulate pe parcursul zilei prin decontracturarea musculaturii cervicale, după activități fizice solicitante sau utilizarea unei posturi incorecte pe o perioadă îndelungată (vezi utilizatori dependenți de telefoane mobile), sau după activități ce necesită o mobilitate prelungită, șoferilor, utilizatorilor de computere, persoanelor sedentare ce stau mult pe scaun, etc.

Prin elongarea gâtului și ridicarea greutății de pe coloana vertebrală, circulația sângelui va crește în structurile coloanei vertebrale contribuind la oxigenarea mușchilor, a nervilor, a tendoanelor, reducând astfel durerea și promovând relaxarea.

Relaxează mușchii gâtului, elimină senzația de gât înțepenit, ajută la refacerea leziunilor nervilor, ajută la decompresia intervertebrală, la relaxarea mușchilor și a sistemului nervos, precum și la decontractarea musculaturii cervicale.

Vei resimți încă de la prima utilizare efectul benefic de relaxare al coloanei vertebrale și al gâtului. Îl puteți folosi acasă în fața televizorului, sau chiar la birou când lucrați.

NeckFix

Trigger Point Massage Ball

Instrumentul perfect pentru un masaj eficient și eliminarea tensiunilor musculare.

Device-ul Trigger Point Massage Ball are scopul de a elibera tensiunea din lanțurile musculare (trigger point) ce contribuie la durerea din regiunea cervicală. Masăm ușor zona musculară tensionată, intensificând presiunea până când discomfortul dispare.

Device-ul Trigger Point Massage Ball îți va face un masaj al pielii, stimulând terminațiile nervoase, promovând creșterea circulației de sânge, relaxează nervii, întărește felixibilitatea corpului și îmbunătățește echilibrul.

Portabil, pentru un masaj oriunde ai ocazia dar și pentru acasă.

Calitate superioară cu un nivel de duritate ideal, perfect pentru toate vârstele atât pentru bărbați cât și pentru femei.

NeckFix

Comandă acum NeckFix®

Include - Gulerul Cervical Gonflabil, Trigger Point Massage Ball, Instrucțiuni de folosire, e-Book (în limba engleză) + Acces online la 10 Exerciții Video pentru tratarea durerilor coloanei cervicale folosite în Kinetoterapie (în limba engleză) (în curând Programul NeckFix® va fi disponibil și în limba română)