Termeni și condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii contractuali condițiile noastre și înainte de utilizarea site-ului și înainte de a face o comandă. Folosirea acestui website și plasarea de comenzi online semnifică acceptul dumneavoastră în ceea ce privește termenii și condițiile mai jos menționate. Înainte de a face o comandă, dacă aveți vreo nelămurire, va rugăm să ne scrieți la adresa contact@neckfix.ro NeckFix® România își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune a Termenilor și Condițiilor poate fi citită oricând folosind butonul "Termeni și condiții".

INTRODUCERE

Acest site este proprietatea NeckFix® România.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Întregul conținut al site-ului www.neckfix.ro , imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date, este proprietatea NeckFix® România și a furnizorilor săi și este apărat de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială.

Folosirea fără acordul NeckFix® România a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. În cazul în care aveți o sesizare referitoare la încălcarea drepturilor de autor pe site-ul nostru puteți să ne comunicați acest lucru pe adresa contact@neckfix.ro

ACCESUL LA SITE

NeckFix® România garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărcă sau de a modifică parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății www.neckfix.ro, fără acordul scris al acesteia.

COMENTARII, COMUNICĂRI ȘI ALTE DATE/INFORMAȚII

Cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări; să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viață privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare.

NeckFix® România are dreptul (dar nu și obligația) de a șterge orice astfel de conținuturi identificate pe site. NeckFix® România nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări. În cazul trimiterii sau afișării unor materiale/documente, se consideră că utilizatorul conferă NeckFix® România și afiliaților/asociaților acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum și dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conținuturi oriunde în lume, prin orice mijloc. Se garantează, de asemenea, NeckFix® România și afiliaților/asociaților săi sau celor cărora le retransmite dreptul de licență dreptul de a utiliza numele pe care îl asociați cu un astfel de conținut. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl afișează sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

NeckFix® România nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul mesajelor/comunicarilor afișate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului www.neckfix.ro.

SECURITATEA INFORMAȚIILOR

Acest site folosește măsuri de securitate împotrivă pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru. NeckFix® România nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul.

De asemenea nu răspundem pentru erorile în securitatea serverului care găzduiește site-ul.

PROMOȚII ȘI CONCURSURI

NeckFix® România își stabilieste singură regulamentele promoțiilor și a concursurilor pe care le organizează. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștință eventualilor participanți numai prin intermediul site-ului propriu. De promoții beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afișate pe site. De asemenea promoțiile se doar comenzilor care înregistrate de către companie de timp care promoția este numai stocului disponibil. NeckFix® România nu garantează disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoție și o poate întrerupe sau anula în orice moment fără nicio notificare prealabilă.

LIMITĂRI ALE RESPONSABILITĂȚILOR

NeckFix® România nu garantează că acest site, serverele sale sau e-mail- urile trimise în numele www.neckfix.ro sunt lipsite de viruși sau alte componente dăunătoare.

În cazul în care vreunul din articolele publicate sau orice altă informație intră sub incidență legii dreptului de autor, va rugăm să ne contactați pentru a putea luă măsurile care se impun. NeckFix® România nu va fi responsabil în fața nici unei persoane sau companii care folosește sau se bazează pe informații sau opinii neconforme conținute de acest site.

DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII

NeckFix® România răspunde de eventualele defecțiuni ale produselor cumpărate în cadrul magazinului. Orice reclamație va fi adusă la cunoștința noastră prin intermediul emailului contact@neckfix.ro în maximum 24 de ore de la recepționarea produselor.

În cazul în care produsele nu se pot livra sau suferă defecțiuni pe parcursul livrării, clientul poate cere returnarea imediată a sumelor încasate deja de NeckFix® România , dar nu și alte despăgubiri.

NeckFix® România condamnă încercările de fraudă și acordă tot sprijinul necesar recuperării eventualelor pierderi.

Fiind de acord cu acest document, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri. Valoarea maximă a obligațiilor NeckFix® România față de orice client în cazul nelivrarii sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate pe www.neckfix.ro de la acest client.

GARANȚIA PRODUSELOR

Produsele cumpărate prin intermediul acestui site beneficiază de garanția de 30 zile.

TAXE SUPLIMENTARE

Prețul final plătit de client este format din prețul produsului și cheltuielile de expediție și/sau încasare aferente. NeckFix® România nu percepe nici o taxa suplimentară clientului la cumpărarea produsului. Pentru orice taxa percepută în plus va puteți adresa imediat la contact@neckfix.ro.

CONDIȚII LEGALE

Site-ul www.neckfix.ro funcționează conform prevederilor legale ale Statului Român.

DISPUTE ȘI CONFLICTE

Orice conflict apărut între NeckFix® România și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. Pentru orice problemă vă rugăm să vă adresați persoanei responsabile cu concilierea amiabilă pe adresa contact@neckfix.ro . Veți primi un răspuns în cel mult 14 zile. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești.

DISPOZIȚII FINALE

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta nu exclude valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea, lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

Toate logo-urile mărcile înregistrate din site aparțin proprietarilor lor.